12 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
19-1-2023 13:08:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Super! Kan niet anders zeggen. Denkt goed mee met de wensen van de koper en geeft daarbij een eerlijk advies. Ook als je t beter niet kunt doen.. ik hou daar van.. dus tja zeker aan te bevelen!!
13-1-2023 19:36:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn grijskenteken busje ingeruild voor een campertje! Aangezien ik mijn busje al had geschorst kwam Klaas netjes bij mij omruilen!! Goede service en een geschikte kerel om zaken mee te doen!
1-12-2022 20:50:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben in oktober j l. een camperbusje bij KM gekocht. We zijn zo fijn geholpen door Klaas en hij heeft ons waar nodig advies gegeven wat betreft RDW en andere ( belasting) zaken. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
21-9-2022 21:44:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We hebben een bus gekocht welke door KM-auto's is omgebouwd tot bus camper. De contacten verliepen heel ongedwongen en prettig. De werkzaamheden werden snel en vakkundig gedaan. Het is nu een mooie camper en we hopen er nog een lange tijd van te genieten. We zullen de contacten missen!
19-9-2022 21:08:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goed geholpen en vlotte afhandeling Proefrit was ook geen probleem Vlot contact en snel eens over de prijs
10-9-2022 22:00:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een positieve ervaring gehad tijdens de koop van de bus-camper alle zaken rondom de koop zijn netjes geregeld en er werd met geduld, eerlijkheid en flexibiliteit gehandeld.
18-8-2022 18:05:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Levert netjes volgens afspraak en geen gezeur, alles nagekeken voor levering en met rekening erbij van gerepareerd onderdeel. Zeer nette prijs voor Vito camperbus
10-3-2022 10:53:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede ervaring met de eigenaar. Goed geholpen en positieve ervaring vergeleken bij sommige anderen.
9-2-2022 12:13:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik moet zeggen dat het aanschaffen van een kampeerbus bij KM Auto's een positieve ervaring was; eigenlijk vanaf het eerste contact t/m het afhalen van de auto. De bus stond ook netjes klaar toen we 'm kwamen afhalen en de benodigde papieren waren direct voorhanden. De communicatie verliep goed, was duidelijk en ook direct en snel. Wat ook leuk was, ik kreeg een appje aan het eind van de dag of de bus lekker reed?
2-1-2022 08:26:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Plezierige samenwerking, service is goed. Ondersteuning ook na de koop van de auto.
18-10-2021 17:36:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Prima contact en eerlijke info over de auto’s die er staan. Komen uiteindelijk eruit tot tevredenheid en de auto wordt goed afgeleverd.
28-9-2021 05:51:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service. Erg behulpzaam.